Løfteplattform for store høydeforskjeller - Liftcat 430

Rullestolheis til bruk mellom nivåforskjeller som krever 60 – 300 cm løftehøyde. Kan plasseres mellom 2 etasjer både innendørs og utendørs. 

Løfteplattform for mindre høydeforskjeller - LiftCat 500

Løfteplattform perfekt for nivåforskjeller ved inngangsparti utendørs eller nivåforskjeller mellom gulv innendørs. Har løftehøyde på opptil 50 cm.

Plattformheis

Denne serien plattformsheiser består av løfteplattformer som innebærer at brukeren kan enkelt kjøre sin rullestol inn på en plattform, og med et meget brukervennlig panel kjøre benytte heisen til de formål som er ønsket. Kun holde en knapp inne (dødmansknapp funskjon). Dette er den perfekte løfteplattformen ved inngangspartier og nivåforskjeller innendørs. 

Universell utforming

Er en samlet begrep for tilrettelegging i samfunnet. Målet og tanken bak universell utforming er å forme samfunnet slik at vi alle å størst mulig grad får de samme mulighetene uavhengig av funksjonsevne. En løfteplattform på ett treningssenter, i skolen, på biblioteket, butikk, stasjon eller andre steder støtter oppunder universell utforming og er et krav ved nybygg for boligbyggere.

Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Universell_utforming