Trappeheis med sete for sving eller buet trapp. Denne stolheisen kan du få i flere farger slik at den passer inn i ditt hjem. Denne løfteplattform kommer i fantatisk utførelse og som du vil få stor glede av.

Trappeheis med sete for rette trapper. Denne stolheisen finnes i flere farger. Dette er en løfteplattform i fantatisk utførelse og som du vil få stor glede for. Bli boende hjemme lengre med trappeheis fra OTP Heis.

Trappeheis for krevende trapp – Liftcat 110

Løfteplattform for svært krevende, bratte og smale trapper. Er trappen smalere enn 65 cm så er dette midt i blinken.

En takhengt trappeheis med stol. Kan også brukes til å transportere vannrett på ett plan med både svinger og kurver.

Trappeheis med stol

Trappeheis med stol er en fantastisk løsning for brukere med bratt trapp. Det utrolige med vår trappeheis er at denne krever minimalt med inngrep i boligen. Det er kun en skinne som monteres på siden i trappens steg. Vårt mål er å tilby kunden pålitelige og effektive løfteplattformer som er brukervennlig og gjør kunden mer selvstendig. Disse trappeheisene kan også bidra til at man kan bli boende hjemme lengre i sitt hjem når bratte trapper begynner å bli krevende. Bratte trapper utgjør også en større risiko for fallulykker. Med trappeheis reduseres også risikoen for fall i eget hjem betraktelig. Fallulykker skjer svært ofte og er en dessverre en meget vanlig ulykkesform i norske hjem. Man kan ramle og falle i alle aldre, men dessverre er det er langt større konsekvenser når eldre faller eller yngre. Ved å montere trappeheis reduserer man risikoen for fall i trapp med 100%. For en trappeheis er trygg og sikker og den snubler ikke i trinn, tepper eller annet!

En trappeheis er en heis som normalt frakter kun en person, enten på en stol eller plattform. Den blir montert fast i en skinne som igjen blir skrudd fast i trappen. Fordi en trappeheis er meget brukervennlige og smidige og blir denne ofte valg der vanlig heis med sjakt eller vertikal løfteplattform ikke får plass. En trappeheis blir som oftes benyttet for brukere som har en form for fysisk utfordring, rullator eller i rullestol. En trappeheis kan derfor være ett kostnadseffektiv hjelpemiddel til brukere som ønsker å bli boende hjemme lengre, noe som er viktig for mange.

Historen om trappeheisen

Det var C.C. Crispen fra Pennsylvania som på tidlig 1920-tallet presenterte trappeheisen som da ble kaldt “Inclin-ator”. Og går man enda lengre tilbake så hevder en historikere at Henrik VIII av England fikk en stol laget til han som hadde et drivverk i form av et taljesystem.

Kilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Trappeheis

 

Støtteordninger

Vi får stadig noen spm fra kunder som ønsker å vite noe rundt støtteordninger i Norge. Det vi vet i dag er at det er veldig utfordrene og tidskrevene å få støtte til kjøp og montering av trappeheiser fra det offentlige til private boliger. Og vi vet at dersom man bor i et sameie/boretslag med flere enheter som sammen ønsker å benytte slike løfteplattformer så er det litt større muligheter for støtte til slik.

Dersom du ønsker å vite mer om hvordan du kan søke om støtte så kan du se mer på NAV sin hjelpemiddel side

Trappeheis pris

Et spørsmål vi får hver dag er, hva koster en trappeheis? Det er naturlig fordi det er ikke noe som folk flest bortsett fra boligutbyggere og arkitekter vet så mye om. Pris på trappeheis varierer i pris på størrelsesorden fra 60.000 – 150.000. Det avhengier av lengden på trappen og antall svinger.

Kontakt oss
Ingeniørfirma O.T. Pedersen A/S

Betongveien 4
Aksen Bygg E
3302 Hokksund

Tlf. +47 40 64 75 94

E-post:  kontakt@otpedersen.no